Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Harabe
Bakýnýz; Virane.

Harabe görmek pek iyi yorumlanmaz. Sevgililer arasýnda tartýþmalara, hatta ayrýlýða bile yorumlanýr.

Harabe rüyalarý iki farklý þekilde yorumlanýr. Harabede olduðunu gören kimsenin bütün ümidi yok olur. Kýsmeti kapanýr. Evinde türlü sýkýntý, bela ortaya çýkar. Harabeden çýkan kimse, sýkýntýlarý aþmýþ karanlýklarý geride býrakmýþ demektir. Yeni bir hayata baþlamak anlamýndadýr.

Rüyada harabe görmek pek hayýrlý deðildir. Bu rüya; sevgililer arasýnda tartýþmalara, iþ hayatýnda da sýkýntýlý günlere iþaret eder.

Kiþi harabenin içinde ise kýsmeti kapanýr, umudu yok olur.

Rüyada harap bir ev görmek ve orada kimseyi bulmamak kederdir. Bu harap yerin eskisi gibi oldugunu görmek o yerdeki devlet reisinin veya valisinin adaletle idare edecegine, bir taninmis yerin harap olup, halkinin kalacak yerleri olmadigini görmek, o yerdeki büyük devlet adaminin halk üzerine zulüm ederek bundan kurtulamayacaklarina, bir camii serifin yikilip ortada resminden baska bir sey kalmamis oldugunu görmek, o yer valisi-nin degiserek yeni gelenin baska sekilde hareket edecegine, bir çarsinin harap olup orada alisveris edenlerden kimsenin kalma-digini görmek, ticaretin bozulduguna ve tüccarin zarar ettiklerine, bir rivayete göre, büyük bir belaya ugranilacagina delalet eder. Evinizin temelinden harap oldugunu görmek, gerek yas ve gerekse hastaliklar yüzünden kendi vücudunun da harap olmasina, bir hamamin harap oldugunu görmek, esinin veya en yakin akrabasindan bir kadinin ölümüne, hükümet konaginin harap ve yerinin toprakla dolu oldugunu görmek, devlet baskaninin halki zulme ugratacagina, bir kilisenin harap oldugunu görmek, Islam'in kuvvetine delalet eder. Bir tarlanin harap oldugunu görmek, ka-dinlarin zaafina, bir rivayete göre yolculuktan vazgeçmeye isaret-tir. Abdulgani Nablusi'ye göre; rüyada harap bir yer görmek, rüya sahibinin ev halkinin veya akrabalarinin darma daginik olmalarina delalet eder. Bu rüya kesinlikle hayra yorumlanmaz. Memleketin harap olmasi, oradaki devlet baskaninin vefatina, ya-hut halka zulmüne isarettir. Kendisini bir harabede gören, karsilik vermeye ve savunmaya takati olmayan düsmanla karsilasir. Bir mahallin zelzele veya baska bir afetle harap oldugunu görmek, orada büyük adamlarin iktidarsiz olduklarina veya onlardan biri-sinin öldürülecegine, kendini iyi giyinmis ve süslü oldugu halde bir harabede görmek, ilgisizligine, ev duvarinin sel ile yikildigini görmek, karisinin ölecegine, bir evi rüzgarin harap ettigini gör-mek, ev sahibinin zalim biri tarafindan gadra ugrayacagina, sag-lam bir yerin harap olup yikildigini görmek, o yerde bir musibet çikacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada harabe görmek, sendere, sayili günlere yahut sehir halkindan kendisinden hicret eden kimselerle toplanmaya isaret eder. Rüyada iyilikle emredip kötülükten sakindirmak bu harabelerin yenilenmesine isaret eder.

Harabe rüyalarý iki þekilde yorumlanýr. Harabede olduðunu gören kimsenin bütün umudu yok olur. Kýsmeti tam anlamýyla kapanýr. Evinde türlü dert belirir. Harabeden çýkan kimse, karanlýk üzücü dertleri geride býrakmýþ demektir. Geçmiþini unutarak yeni bir hayata baþlar.

Harabe rüyalarý iki þekilde yorumlanýr. Harabede olduðunu gören kimsenin bütün umudu yok olur. Kýsmeti tam anlamýyla kapanýr. Evinde türlü dert belirir.
    BlueSash.NET© 2001-2007