Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Hançer
Mal ve zenginliðe, hançeri kýnýna sokmak bir kadýnla evlenmeye delalet eder.

Düþmanlarýnýz olduðu anlamýna gelir.

Rüyada hançer güç, kuvvet anlamýna gelir. Elinde hançer olduðunu gören kimse güçlenir. Elindeki hançeri kendine saplayan, iþle ilgili hata iþlemiþ demektir. Baþkasýna saplayan, bir iyilik yapar ve karþýlýðýný alýr anlamýndadýr. Paslý hançer kiþinin inat, huysuzluk nedeniyle çevresindekilerle arasýnýn bozulacaðýný haber verir.

Hançer, düþman anlamýna gelir. Hançer ile size saldýrmaya çalýþan bir kiþiden kaçabildiðinizi gördüyseniz, düþmanýnýzý yenilgiye uðratacaksýnýz demektir.

Güç, kuvvet, fevkalade güçlenmek demektir. Yapýldýðý maddeye göre deðiþik yorumlar alýr.

Rüyada hançer görmek düsmanlikla yorumla-nir. Cabirül- Magribiye göre ; yaninda baska silahi olmadigi hal-de yalniz hançer gören, büyük bir kisiden kuvvet alir. Yaninda hançerden baska bir silahi oldugunu gören, düsmanina karsi üs-tün gelir. Rüyada elinde hançer oldugu halde bir yöne dogru kostugunu görmek bilinmeyen bir düsmana karsi daima savasa hazir olduguna isarettir. Bir baska rivayete görede: Binde bir hançer oldugunu gören kimse, mal ve zenginlige isarettir. Hançeri veya biçagi kinina soktugunu gören kimse nikahlanir.

Rüyada hançer güç, kuvvet, fevkaladelik anlamýna gelir. Elinde hançer olduðunu kimse güçlenir. Elindeki hançeri kendine saplayan, bir iþle ilgili hata yapmýþtýr. Baþkasýna saplayan, bir iyilik yapar ve karþýlýðýný görür. Paslý hançer insanýn inat, huysuzluk vb yüzünden çevresindekilerle bozulacaðýný haber verir.

Rüyada hançer güç, kuvvet, fevkaladelik anlamýna gelir. Elinde hançer olduðunu kimse güçlenir. Elindeki hançeri kendine saplayan, bir iþle ilgili hata yapmýþtýr.
    BlueSash.NET© 2001-2007