Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Hamur
Ýþlerin kolaylaþmasýna, pek yakýnda grülecek rahat ve bolluða, Mahkum kimsenin hürriyete kavuþmasýna, hamile kadýnýn doðumunun yaklaþmasýna, Hamurun mayalanarak taþmasý ticarette görülecek ziyade kara, ekþiyerek taþmasý zarar etmeye, Hamur yoðurmak misaffir gelmesine; dar yerde hamur yaðurmak haram iþlemeye, rahat ve geniþ ortamda hamur yoðurmak refaha yahut evlenmeye, Arpa hamuru yoðurmak dinde takvaya, düþmana galip gelmeye yahut memuriyete, Hamur yaðuran kimseyi görmek insanlarýn gönlünde yer etmeye, adil ve þefkatli yöneticiye delalet eder.

Hamur yoðurduðunu gören kimse kendi gayreti sayesinde baþarýlý olacak demektir. Tek baþýna giriþim yaparak arzu ettiði konuma geleceðini iþaret eder. Hamur mayalamak aileden aldýðý parayý, sermayeyi artýracak ve bir servet sahibi olacak anlamýndadýr. Hamur kýzartmak, murada ermek demektir.

Hamur yoðurduðunu gören kimse kendi gayreti sayesinde baþarýlý olacak demektir. Tek baþýna giriþim yaparak arzu ettiði konuma geleceðini iþaret eder. Hamur mayalamak aileden aldýðý parayý, sermayeyi artýracak ve bir servet sahibi olacak anlamýndadýr. Hamur kýzartmak, murada ermek demektir.

Hamur yoðurmak, kiþinin kendi gayreti sayesinde baþarýya ulaþacaðýna iþarettir.

Arpa unundan hamur yogurdugunu görenin di-ni inanci bütündür. Eger yogurdugu hamur,bugday unundan ise, malinin çogalacagina ve kazancinin artacagina delalet eder. Bir rivayete göre hamur görmek, akrabalarina kavusmak için yolcu-luga çikacagina, baska bir rivayete göre de ticaret maksadiyla yol-culuga çikmaya isarettir. Hamur görmek, maksadina erismek için insanin düsündügü çarelere isarettir. Eger hamur mayali ise bu çareye yakinda kavu-sur, eger mayasiz ise bu çare gecikir. Bu hamurdan ekmek pisirdi-gini görse maksadina ulasir. Bir baska rivayete görede: Rüyada hamur görmek, kolay islere, yakin bir gelecekte rahatliga kavusmaya, zindanda bulunan bir kimsenin veya hamile bir kadinin kurtulmasina isaret eder. Hamur, elde edilecek maldir. Bir kimse rüyada evinde hamur görse, yaptigi ticaretten mal kazanir. Hamurun eksidigini ve kabindan disan tastigini gören kimse, ticareünde zarar eder. Hamur yogurdugunu gören kimseye, misafir gelir.

Hamur yoðurduðunu gören kimse kendi gayreti sayesinde baþarýya gidecektir. Tek baþýna atýlým yaparak istediði konuma gelecektir. Hamuru mayalayan insan, aileden aldýðý parayý, sermayeyi çoðaltacak ve bir servet yapacaktýr. Hamuru kýzartan kimse, muradýna erer. Hamuru atmak parayla ilgili zarardýr. Bu rüyayý gören kimse þans oyunlarýndan uzak durmalýdýr.

Hamur yoðurduðunu gören kimse kendi gayreti sayesinde baþarýya gidecektir. Tek baþýna atýlým yaparak istediði konuma gelecektir.
    BlueSash.NET 2001-2007