Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Halka
Altýn halka içinde þer ve kötülük olan söze, Gümüþ halka müjdeli habere, Bir halkaya tutunmak Ýslam Dini'nin kurtarýcý emirlerine ve hümlerine tutunmaya, Halka þeklinde oturulduðunu ve kendisinin de bu halkada bulunduðunu görmek rahmete ve zikrullaha, Kaapý halkasý bekçi, elçi, uyarýcý ya da kapýcýya; altýn ve gümüþten kapý halkasý þeref ve yüceliðe, Testi, ibrik, bardak vb. þeylerin kulpu kiþinin hanýmýna; bekar için evlenmeye, evli için sebebe sarýlarak iþte muvaffak olmaya yahut daðýnýk iþleri toparlamaya delalet eder.

Rüyada görülen altin veya gümüs halka, kötü bir söz yahut ferah vericr bir haberdir. Rüyada görülen halka islam dinidir. Bundan dolayi bir halka tuttugunu gören kimse islam dinine sarilir. Kapi üzerindeki halka, kapiciya yahut bekçiye, altin veya gümüsten olursa izzet ve yükseklige ve mülke isaret eder. Kapi halkasi, bekçi ve elçiye isarettir. Kendi kapisinin iki halkasi oldugunu gören kimsenin iki kisiye borcu vardir. Kapisinin halkasini çikardigini gören kimse bid'at bir seye girer.
    BlueSash.NET 2001-2007