Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Halý
Dünya nimetlerine ve alný secdeye koyarak ancak elde edilebilin kulluk þerefine delalet eder.

Zenginliðin ve bolluðun simgesidir. Zengin arkadaþlar edineceðiniz anlamýna da gelir. Eðer bir halý üzerinde yürüdüðünüzü gördüyseniz, çok zengin ve mutlu olacaksýnýz.

Zenginliðin ve bolluðun haber verir. Halý, varlýklý arkadaþlara sahip olacaðýnýzý belirtir. Halý üzerinde yürüdüðünü görmek, mutlu olacaðýnýzý iþaret eder.

Rüyada halý görmek, zenginliðin ve bolluðun iþaretidir. Halý, zengin arkadaþlar edineceðiniz anlamýna da gelir.

Zenginlik, bolluk, kýsmet, yükselme, baþarý olarak yorumlanýr. Halý görmek çok iyidir. Rengine, þekline, boyutuna bakarak yorumlanýr.

Rüyasinda kendisi için yere yeni bir hali serildigini gören dünyada uzun bir ömre, genis bir rizka sahip olur. Bir bilme-digi yerde ve tanimadigi kimseler arasinda yere bir hali serilerek üzerinden geçtigini görmek, memleketinden ayrilip gurbete düsecegine isarettir. Dürülmüs bir haliyi arkasina alip bir yere götürdügünü görmek, bütün varligini üzerinde tasiyacak derecede fakirlesecegine delalet eder. Ebu Sait El-Vaiz'e göre: hali görmek dünyalikta ve rizkta genisliktir. Onun büyüklügü ve kalinligi nispetinde ömrün uzun-lugu ve rizkin bollugu belirlenir. Küçüklügü kazanç azligina, yer-den toplanmasi ise rizkin azalacagina delalet eder. Ibni Sirin'e göre; yere büyük bir hali serdigini ve bu halinin kendi mali oldugunu gören, nimet ve bolluk görerek çok yasar. Rizkini kolaylikla temin eder. Ev halki, akrabalari ve arkadaslari ile bu halinin üzerinde oturdugunu görmek, hayir ve nimettir. Bir yabancinin evinde bir haliyi toplanmis ve sarilmis görmek, o kisi-nin gurbette ölecegine isarettir. Danyal Aleyhisselama göre; rüyasinda küçük ve ince bir ha-li görenin hem rizki, hem ömrü az olur. Eski ve delik bir halisi ol-dugunu görenin geçiminde darlik ve hayatinda sikinti olur. Yesil renkli bir hali görmek genis bir rizka delalet eder. Halinin çiçekli ve desenli olmasi hayirdir. Bir baska rivayete görede: Rüyada hali görmek, dünyaya ait seylerle tabir edilir.

Zenginliðin ve bolluðun iþaretidir. Halý, zengin arkadaþlar edineceðiniz anlamýna gelir. Halý üzerinde yürüdüðünüzü görmeniz, mutlu olacaðýnýz anlamýna gelir.

Zenginliðin ve bolluðun iþaretidir. Halý, zengin arkadaþlar edineceðiniz anlamýna gelir. Halý üzerinde yürüdüðünüzü görmeniz, mutlu olacaðýnýz anlamýna gelir.
    BlueSash.NET© 2001-2007