Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Hac
Mevsiminde hacca gidip, bu ibadeti þartlarýna uygun bir þekilde eda ettiðini görmek istikamet güzelliðine, korkudan emin olmaya, borçlarý ödemeye ve günahlarýn affedilmesine, Hacc için yola çýkmak kaybedilen iþ ve konumu tekrar elde etmeye, yolcunun saliimen evine dönmesine, hastanýn þifa bulmasýna, sapýklýkta olanýn hidayet bulmasýna, Hacc ve umre ibadeti yapmak yoksul için zenginliðe, diðerleri için makbul amele ve uzun ömre, Haccetmek, zor ve çetin iþleri Allah'ýn (c.c.) yardýmýyla baþarmaya delaleteder.

Rüyasýnda hacca gittiðini gören kimse bütün sýkýntýlarýndan kurtulacak demektir.

Rüyasinda birine haç verdigini gören dininden uzaklasir. Rüyada haç görmek hayirli degildir. Rüyada kendisine bir haç verildigini veya aldigini gören dininde küfre ugrar. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen haç, yalan söylemeye, koguculuk yapmaya, zina ile iftira etmeye ve yalan yere sehadette bulunmaya isaret eder. Rüyada kendisinde haç bulundugunu gören kimse, evlenir veya o kimsenin bir çocugu olur.
    BlueSash.NET© 2001-2007