Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Güve
Eþya yahut gýda maddesi üzerinde görülen güve gam, keder ve hastalýða, Bir þeyi güvenin yediðini görmek o þeyde meydana gelecek eksikliðe delalet eder.

Rüyada kiþi, giyim eþyalarýný güvelerin yediðini görürse, dedikodu yüzünden zarar görür.

Rüyada elbiselerinizi güvenin yedigini görmek, evinizde veya is yerinizde çalisan bazi kimselerin sizin haberiniz ol-madan size zarar verecek hareketlerde bulunduklarina, mallarinizi azar ,azar çalarak sattiklarina veya esyalarinizi, alet ve edevatinizi hor kullanarak eskittiklerine delalet eder. Bir esya üzerinde güve görmek, keder ve hastaliklara da isaret-tir. Bir kitabi veya kagidi güvenin yedigini görmek, tamamen ha-yirsiz bir rüyadir. Güvenin yedigi esya, rüya sahibin zararina isa-rettir. Özellikle rüyada güve görmek kesinlikle hayra yorumlan-maz. Nablusiye göre: Rüyada güve, keder ve hastaliklara delalet eder. Bu rüya iyi degildir. Bir rivayete göre de esyada eksiklige isa-rettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007