Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask EÄŸlence msn Messenger Åifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aşk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falı)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüğü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Gizlenmek
Eve gizlenmek baþa gelen bir halden dolayý insanlarýn teselli etmesine, Hamile kadýn için kýz çocuðu doðurmaya, Bir daða gizlenmek kadir ve kýymet bilir bir kimseden yardým görmeye yahut ona güvenmeye, Bir aðacýn arkasýna gizlenmek ilim ehli birine yaklaaþmaya, Gizlenmek bazen nifak ve kötü iþlere delalet eder.

Entrika, akýl almayacak bir olaydýr. Ãlgin. Bir haber olarak da yorumlanýr.

Rüyada gizlendigini ve yüzünü gizledigini gören kimsenin bir kizi dogar. Yahut birinden korkar ve kaçar. Ebu Said El-Vaiz'e göre; bir odada gizlenerek herkesten yüzünü sakladigini görmek, felakete düsmekten korkarak kaçmaya ve gizlenmege delalet eder. Bir baska rivayete görede: Bir eve girip gizlendigini gören kimse, taziye edilir. Bir kimse rüyada gizlense bir kiz çocugu olur. Rüyada gizlenmek, gizlendigi sey üzerine isaret eder. Bundan dolayi kendis nin bir dagda gizlendigin) görmek, kadru kiymeti olan bir kimseye itimat ve dayanmakla tabir edilir. Bir agaca dayanarak gizlendigini gören, alim bir kimseye meyleder. Rüyayi görenin hanimi hamile ise bir kiz çocugu dünyaya gelir. Bazen de gizlenmek, ayriliga ve kötü amelleri söylemeye isaret eder.
    BlueSash.NET© 2001-2007