Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Gelincik
Gelincik çiçeði insaný mutlu edecek haber ve geliþmelere; kiþinin kendi kardeþine ve güzel yüzlü insanlara, Evlerde görülen etçil, ince uzun ve küçük yapýlý hayvaný görmek merhametsiz, düþük karakterli birine; eve bu hayvanýn girdiðini görmek hilekar birrinin eve girmesine delalet eder.

Gelincik tarlasý mutluluktur. Ateþli aþk olarak da yorumlanýr. Güzel bir gelincik ise sevimli fakat kötü niyetli ahbaptýr.

Rüyasinda bir gelincik tarlasinda oldugunu görmek, bekledigi bir isin hemen çok kisa zamanda olacagina, eger gelincik toplayarak demet yapiyorsa, malinin artacagina, topladi-gi gelinciklerin yapraklari dökülüyorsa, islerinde zarar edecegine isarettir. Gelincigin kirmizi olmasi atese yorumlanir. Rüyada bir kirda gelincik tarlasi ve öbek ,öbek açmis gelincikler görmek, ve onlari toplayarak demet yapmak, bütün arzularinizin yerine gelecegine, eger gelinciklerin açma vakti ise. ferahli günlere kavusacaginiza, vaktinde degil ise, kisa bir müddet için sikintili günler geçireceginize, ancak bu günlerin gelinciklerin açma zamanina kadar sürecegine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada gelincik çiçegini görmek, rengi kirmizi oldugundan atese veya deveye yahut üzerinde siyah ben bulunan gül gibi yanaga isaret S eder. Bazen de bu rüya, basinin agirmasina veya öz kardese isaret eder, dediler. Rüyada gelincik, alçak, zalim, kalbi kati ve merhameti az olan kimse ile tabir edilir. Evine gelincigin girdigini gören kimsenin evine hilekar birisi girer.
    BlueSash.NET© 2001-2007