Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Aktör
Dünya hayatýný önemsememeye, iþleri oyun ve oyalanma olarak görmeye delalet eder.

Rüyada film veya tiyatro aktörü görmek, kendisinin veya yakýnýnýn devlet veya bir kurumdan herhangi bir kazanç elde edeceðine iþarettir.

Rüyada film veya tiyatro aktörü görmek mutluluk habercisidir, kendisinin veya yakýnýnýn devlet veya bir kurumdan herhangi bir kazanç elde edeceðine iþarettir. birine aþýksanýz, onunla mutlu bir beraberliðiniz olacak demektir. Eðer Gördüðünüz aktör ya da aktris yaþamýyorlarsa, o zaman bir takým zorluklarla karþýlaþacaksýnýz anlamýna gelir. Aktris görmek, maddi kayba uðrayacaðýnýzý gösterir.

Rüyada aktör veya aktris görmek mutluluðun habercisidir. Aþýk olduðunuz kiþiyle mutlu bir beraberliðiniz olacaðýný gösterir.

Rüyasýnda aktörlük yapan bir kiþi, isteyerek ya da istemeyerek bazý þeyleri gizleyecek, birilerini aldatacak demektir.

Bir tiyatroda rol yapan bir aktör görmek, yaptiginiz islerde sizi aldatanlar olduguna isarettir. Bir aktörle konusup dost olmak, hile ile sizden menfaat temin etmeye çalisan bir kimse ile arkadas olacaginiza delalet eder. Kendinizi aktör olarak bir tiyatro sahnesine çiktiginizi görmeniz, haberiniz olmadan hileli bir ise karistirilmis oldugunuza yorumlanir.

Mutluluðun habercisidir. Eðer birine aþýksanýz, o kiþiyle mutlu bir beraberliðiniz olacak. Gördüðünüz aktör ya da aktrist yaþamýyorlarsa, o zaman bir takým sorunlarla karþýlaþacaksýnýz anlamýna gelir.

Rüyada aktör görmek, iyiye, dostlarýnýza güvenebileceðinize iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007