Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Akraba
Kendine dost olan hýsým ve akrabayý görmek emniyet ve güvene, esenlik ve huzura; Akrabayý sevinçli görmek sýla-i rahmi yerine getiriyor olmaya, üzüntülü görmek bu önemli görevi aksatýyor olmaya delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Sýla-i Rahim.)

Yakýnda kötü bir haber alacaksýnýz demektir. Hastalarýnýzdan dolay iþlerinizin bozulacaðýna bu durumundan saðlýðýnýzýn etkileneceðine iþarettir.

Yakýnda kötü bir haber alacaksýnýz demektir. Hastalarýnýzdan dolay iþlerinizin bozulacaðýna bu durumundan saðlýðýnýzýn etkileneceðine iþarettir.

Rüyanýzda bir akrabanýzý gördüyseniz, yakýnda kötü bir haber alacaksýnýz demektir.

Rüyasýnda sevdiði bir akrabasýný gören kiþi hoþ bir olayla karþýlaþacak veya güzel bir haber alacak demektir. Sevmediði bir akrabasýný gören kiþi ise bir heber yüzünden tatsýzlýk yaþayacak demektir.

Rüyada akrabalardan birini görmek, güvenle yorumlanir, insanin kendi ailesine mensup bir kisiyi görmesi, hayatta yalniz olmadigina, ona yardimci olacak arka çikacak baska kimselerin de var olduguna inandigina delalettir. Bir rivayete göre; rüyada akraba görmek, beklemedigi bir kimseden bir fenalik görecegine delalet eder.

Yakýnda kötü bir haber alacaksýnýz demektir.

Rüyada bir akrabanýzý görmek, oluþacak bir terslik yüzünden iþinizden zarar göreceðinize yada kýsa sürecek bir hastalýða iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007