Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask EÄŸlence msn Messenger Åifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aşk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falı)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüğü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - İ - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Ş - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Emanet
Birine emanet bir þey býrakmak sýrlarýný ona açmaya, Kiþinin kendi eþine emanet bir þey vermesi ve eþinin onu saklamasý hamile kalmasýna, aldýðý emaneti iade etmesi halime kalmamasýna, Emanet bazen insanoðluna, onun yaratýlýþ gayesine; emanete ihanet etmmek kulluðun bilincinde olmamaya, ahdini yerine getirmemeye; emanete sahip çýkmak, Ãslam dininin prensiplerine göre tanzim edilen bir hayat yaþamaya delalet eder.

Kiþiye birþey emanet edilirse ciddi, güvenilir, iyi niyetli kimselerle gizli bir iþe giriþir. Kendisi bir þey emanet ederse de sýrrýný yakýn biriyle paylaþýr ve dertten kurtulur.

Rüyada bir kimsenin bir adama emanet mal birakmasi, o adamin o kimsenin sirrina vakif olmasina isarettir. Bir kimsenin, rüyada emanetini bir ölüye birakmasi, o kimsenin sirrini gizleyip ifsa etmeyecek bir kimseye söylemesine isarettir. Bazen bu rüya emanetin zayi ve mahvolmasina isarettir. Rüyada emaneti bir hayvana birakmasinin tabiri de böyledir. Bir kimsenin rüyada emanetini, onu korumaya ehil olmayan bir kimseye birakmasi, onun sirrim ifsa edecegi birisine söylemesine isarettir. Bir kimsenin rüyada cüzdanim bir adama emanet biraktigini görmesi, onun o adama sirlarim söylemesine isarettir. Bazi tabirciler kendisine emanet birakilan kimse gelip ve emaneti birakan da magluptur, dediler. Bir kimse rüyada birisine bir sey emanet olarak biraktigini görse, o kimse o adami kahreder. Bir kimse rüyada hanimina bir seyi emanet olarak verdigini ve hanimi da onu muhafaza ettigini görse, haniminin ondan hamile olmasina isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007