Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Ejderha
Bu efsanevi hayvan dehþet ve þiddet ehli yöneticiye, yakacý ateþe, Birkaç baþlý ejderha kötülük ve zararda aþýrý giden sultana, Ejderhanýn kiþiyi suya doðru çekmesi dünyevi yahut uhrevi azaba, Erderha olduðunu yahut ona bindiðini görmek ehil olanlar içinn yöneticiliðe sultan tarafýndan gelecek dünyalýða yahut uzun ömre, Kadýnýn ejder doðurduðunu görmesi sakat ve kötürüm bir çocuk dünyaya getirmesine, kadýn takva ehli ise þerefli ve hatip bir oðlan çocuðu olmasýna, Zararsýz, insanla konuþan yahut ona bir þey veren ejderha hayra, Bu yaratýk bazen düþmanlýðýný gizleyen kimseye, Çok baþlý ejderha þerde ve kötülükte aþýrý giden bir düþmana delalet eder.

Ejderha veya buna benzer korkunç bir hayvan görmek, düþmanýnýn hakkýndan gelebileceðine iþarettir.

Ejderha benzer korkunç bir hayvan görmek, hasýmlarýnýzý yenebileceðinize.iþaret.eder.

Kiþinin büyük istekleri olduðunu ve bunlara nasýl eriþeceðini bilmemektedir. Ejderha saldýrýrsa kiþi, istediði þey ile ilgili yardým alacak demektir.
Rüyada ejderha görmek zafere isarettir. Rüyanizda bir ejderha görmek, düsmanlariniza karsi üstün geleceginize, ejderha ile savasip onu öldürdügünüzü görmek, rakiplerinize karsi zafer kazanacaginiza, ejderhanin size hücum ettigini si-zin de kaçtiginizi görmek, rakiplerinizin sözlerine kandiginiza delalet eder. Bir ejderhayi bir vurusta ikiye bölüp öldürdügünüzü görmek, beklenmeyen bir yerden bir müjdeli haber alacaginiza isarettir. Bir baska rivayete görede: Hastanin rüyada ejderha görmesi, ölümüne isarettir. Bir kadin rüyada ejderha dogurdugunu görse, sakat bir çocuk dogurur. Ejderhanin kendisini suya çektigini gören kimseye, devlet büyügü tarafindan yahut Allah (C.C.) tarafindan ya da amiri tarafindan eziyet edilir. Kendisinin ejderha oldugunu gören kimsenin ömrü uzun olur. Yahut güç ve otorite elde eder. Ejderhanin etini yedigini gören kimse, bir mala sahip olur. Zararsiz olarak ejderhanin kendisine dogru geldigim veya kendisine bir seyler verdigini yahut kendisiyle konustugunu görse, o kimse için meydana çikacak çok hayra isarettir. Ejderhanin adam oldugunu görmek, ordudan bir askere, ejderhanin kadin oldugunu görmek, kadin askerden bir askere isarettir. Ejderha, gözle görülen ve düsmanligini gizleyen, her türlü ser ve kötülüklerin sahibi olan bir düsmana isarettir. Bir ejderhaya sahip oldugunu gören, akilsiz bir kimseye zafer bulur.
    BlueSash.NET© 2001-2007