Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Akciðer
Kiþinin kendi akciðerini saðlýklý görmesi uzun ömre, onun koktuðunu ve lekelendiðini görmesi kýsa ömre, Taze akciðer görmek kadýnla tabir edilir.

Ciddi bir hastalýða yakalanabilirsiniz. Dikkatli olun.

Rüyada akciger görmek ferah ve sevinç alametidir. Ibn-i Sirin'e göre; rüyasinda kendisine akciger verildigini gören, eger vereni taniyorsa, ondan sevinecegi bir haber alir ve menfaat görür; eger tanimiyorsa, bilmedigi birinden kendisine sevinecegi bir iyilik gelir. Birine akciger verdigini görmek, kendi eliyle o verdigi adama sevinecegi bir iyilik yapacagina, eger verdigi kisiyi bilmiyorsa halka karsi bir iyilikte bulunacagina isarettir. Cabir'ül-Magribî'ye göre; rüyada akciger yedigini görmek, eger yedigi ciger pismis ise ve eti yenilir bir hayvana ait ise, kolaylikla mal sahibi olacagina; eger eti yenilmeyen bir hayvana ait ise, edinecegi malin haram mal olacagina; akcigerinin koptugunu görmek, ecelinin yaklastigina isarettir. Bir baska rivayete görede: Akciger umumiyetle ömür ile tabir edilir. Dolayisiyla Akcigerin saglamligi uzun ömre, onun bozuklugu ise kisa ömre isaret eder. Rüyada görülen akciger, ruhun mahallidir. Bundan dolayi bir kimse rüyada kendi akcigerinin kötü koktugunu görse, o kimsenin ömrü biter. Yine akciger, gazap mahallidir. Akciger kadin ile de tabir edilir. Akcigerin saglamligi uzun ömre, onun bozuklugu ise kisa ömre delalet eder.

Hastalýða iþrettir, dikkat edin.

Kiþinin kendi akciðerini saðlýklý görmesi uzun ömre, onun koktuðunu ve lekelendiðini görmesi kýsa ömre, Taze akciðer görmek kadýnla tabir edilir.
    BlueSash.NET© 2001-2007