Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Ahiret
Bu kelime genel anlamda olduðu için Kýyamet, Sýrat, Mizan, Cennet ve Cehennem maddelerine bakýnýz.

Rüyada ahirete gitmek, uzun ve yararlý bir yolculuðu belirtir. Ahirette bulunmak, tüm çabalarýnýn karþýlýðýný alacaðýný büyük bir iyilik ve mutluluða kavuþulacaðýný belirtir. Ahiretten kovulmak, mal, mülk bazen de can kaybýna iþarettir.

Rüyada ahrete gitmek, uzun ve faydalý bir yolculuðu belirtir. Ahrette bulunmak, emeklerinin karþýlýðýný alacaðýný büyük bir iyilik ve mutluluða kavuþulacaðýný belirtir. Ahretten kovulmak, mal, bazen de can kaybýna iþarettir. Kendini ahrette görmek, dileklerinizin gerçekleþmesi, uðruna harcadýðýnýz gayretlere raðmen bunlarýn ancak bir kýsmýný elde edeceðinize iþarettir .Ahrette kovulmak, mal kaybýna ve sefalete iþarettir. Ahreti seyretmek, ailece mutlu bir yaþam sürmeye yorumlanýr.

Rüyada ahrette bulundugunu ve günahlarindan dolayi hesap verdigini görmek, ecelinin yaklastigina, tövbe etmesi gerektigine delalet eder.

Rüyada ahireti görmek, ailece iyi bir hayat sürüleceðine, ahirette bulunmak, büyük bir iyiliðe kavuþulacaðýna, ahiretten kovulmak, mal kaybýna ve sefalete düþüleceðine iþarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007