Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Çuval
Gizli olaný açýða vurmamaya, sýr saklamaya; bekçiye, Çuvaldan bir þey çýkmasý ihanete, Çuval yapan yuhut satan kimse, iyisi ve kötüsü ile halkýn iyi tanýdýðý insanlara, Elde çuval birini görmek eþin hamile kalmasýna, kýz doðurmasýna; böyle durumlar yoksaa yolculuða delalet eder.

Boþ çuval görmek evinizde bereketsizlik ve uðursuzluk olduðunu ve bu yüzden sýkýntý çektiðinizi, doðru ve iyi þeyler yaparak bunun tekrar düzelebileceðini belirtir. Dolu çuval ise bereketi gösterir .

Dolu çuval ise bereketi gösterir. Kaybettiðinizi sandýðýnýz deðerli bir eþyayý bulacak ve mutlu olacaksýnýz.Çuvalý boþ görmek hanede bereket olmadýðýný ve bir uðursuzluk bulunduðunu belirtir.

Kaybettiðinizi sandýðýnýz deðerli bir nesneyi bulacak, çok mutlu olacaksýnýz.

Yepyeni bir yerden gelecek kýsmettir. Çuvalýn içi boþsa, kiþinin isteklerini gerçekleþtirmek için çok çalýþmasý gerektiðini belirtir.

Rüyada çuval görmek ugursuzlukla yorumlanir. Rüyanizda dolu bir çuval görmek, hayirsiz kisiler tarafindan idare edildiginize, bos bir çuval görmek, islerinizde ve evinizde bereketsizlige, bir çuvali sirtlayip eve getirdiginizi görmek, kismet ve bolluga, evinizden bir dolu çuvalla çiktiginizi görmek, baska bir kisiye yardim edeceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada çuval, gizli olan seyin bekçisidir. Çuvaldan bir sey çiktigini görürse. o kimse sim ifsa ve izhar eder. Çuval görmek, yolculuga, gizli olan seyi muhafazaya, ese isarettir.

Kaybettiðinizi sandýðýnýz deðerli bir nesneyi bulacak, çok mutlu olacaksýnýz.
    BlueSash.NET© 2001-2007