Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Çukur
Çukur kazmak, insanlarýn dilinden sýkýntýya düþmeye; Kazýlmýþ yahut doðal olarak bulunan çukurun içine girdiðini görmek, baþa gelecek bir sýkýntýdan sonra düze çýkmaya, güzel bir duruma gelmeye delalet eder.

Rüyada çukur görmek dikkatli olmanýz gerektiðine, iþlerinizin kötüye gidebileceðine iþarettir .

Ýþ yaþamýnýzda temkinli olmanýz gerektiði anlamýna gelir. Hayatýn sonunun geldiðine, yaþamýnýza çeki düzen vermeniz gerektiðine iþarettir.

Derin bir çukura baktýðýnýzý gördüyseniz, iþ hayatýnda gereksiz risklere gireceðiniz, aþk hayatýnýzda da dürüst davranmayacaðýnýz anlamýna gelebilir.

Engel, sorun, anlaþmazlýk olarak yorumlanýr. Çukur kazdýðýný gören kimse, duygularýna dikkat etmelidir.

Rüyada çukur görmek iyi degildir. Rüyasinda bir çukura düstügünü ve çikamadigini görmek, islerinin bozulacagina, çukurdan çiktigini görmek, bozulan islerinin düzelecegine, bir çukur kazdigini görmek, islerini ihmal ettigine, kendisini eglenceye kaptirdigina; bir çukuru doldurdugunu görmek, durumunu düzeltmege çalistigina, bir çukurdan atladigini görmek, bir tehlike geçirecegine, su dolu bir çukur görmek, tehlikenin uzaklastigina, içinde (akrep ve yilan gibi) tehlikeli hayvanlarin bulundugu çukur görmek, iflas edecegine delalet eder. Rüyada derin bir çukur içinde gittigini gören kimseye, sonunda genislik ve güzel bir geçim ümit edilen bir güçlük veya bir keder isabet eder. Rüyada derin bir çukur kazdigini gören kimse, tahkir edilerek kuvvetten düsürülür.
    BlueSash.NET 2001-2007