Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Çöpçü
Yoksul için hayra, zengin için daðýnýklýða, Çöpçü bazen insanlarýn günahtan arýnmasýna vesile olan kiþi yahut onun yapacaðý tövbeye delalet eder.

Rüyada çöpçü olmak genç bir erkek için iþinde yükselmeye, ortayaþ bir erkek için iþlerin bir süre kötü gideceðine iþarettir. Bekar bir kadýn için zengin ama iyi olmayan biri ile evlenebileceðine, evli bir kadýn için evlilik dýþý kötü bir iliþkiye girebileceðine iþarettir .

Rüyada çöpçü olduðunu görmek genç bir erkek için iþ yaþamýnda yükselmeye, orta yaþ bir erkek için iþ yaþamýnda biraz sýkýntý olacaðýnýn iþaretidir. Evli bir kadýn için gayri meþru iliþkiye yorulur.Bekar bir kadýn için varlýklý biriyle mutsuz bir evlilik anlamýndadýr.

Rüyasýnda çöpçü gören kimse en ummadýðý anda sýkýntýlarýndan sýyrýlýr.

Çöpçü görmek hayirlidir. Rüyasinda çöpçü olup evlerden veya sokaklardan çöp topladigini gören, büyük bir mev-kie ulasir veya evlatlarindan hayir görür. Bir çöplükte çöpleri seçerek bir çuvala doldurdugunu görmek, mesleginde daha bilgili bir kisi olmak için, bir meslek kursuna devam ettigine delildir. Bir çöp kamyonunu kullandigini gören, bir meslek kursunda ögretmenlik, veya bulundugu iste amir, müdür, ustabasi mevkilerine geçer. Çöpler arasinda kiymetli bir sey aradigini görmek, amirlerinin kendisinden veya yaptigi isinden memnun olduklarina isa- Bir baska rivayete görede: Rüyada çöpçüyü görmek, fakir için hayirdir. Zenginler için bu rüya iyi degildir. Bazen de çöpçüyü görmek, rüya sahibinin hanim veya hizmetçisinin gebeli gine veya zenginligine ya da sermayenin çogalmasina isarettir.
    BlueSash.NET© 2001-2007