Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Çöp
süprüntü görmek bayaðý iþler yapan kimse için hayra, yoksul için zenginliðe, zenginler için yöneticiliðe, mal ve eþya çokluðuna; Çöp, herkes için izzet ve þerefe delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Çöplük, Toz.)

Ýþ hayatýnda baþarýsýzlýða ve adýnýzýn bazý kötü olaylara karýþacaðýnýza iþarettir. Kadýnlar için bu rüya, aþk hayatýnda sýkýntý demektir.

Ýþ hayatýnda baþarýsýzlýða ve adýnýzýn bazý kötü olaylara karýþacaðýnýza iþarettir. Kadýnlar için bu rüya, aþk hayatýnda sýkýntý demektir.

Rüyada çöp görmek, iþ hayatýnda baþarýsýzlýða ve birtakým skandallara iþarettir. Kadýnlar için bu rüya, aþk hayatýnda sorunlara iþaret eder.

Kiþinin sabretmesini, çünkü onu bekleyen bir kýsmetin olduðunu iþaret eder.

Rüyada çöp görmek hayra yorumlanir. Rüyasinda çöp görmek, isinde basarili olmasi için gayret sarf ettigini bir çöp-çü tarafindan çöplerin toplandigini veya çöpçüye çöp verdigini gör-mek, kendisine yeni bir kazanç yolu tavsiye edildigine, çöpçünün bagirarak sokaktan geçisini ve çöplerini almadigini görmek, islerinin bozulacagina, çöp verirken çöplerin kapisinin önüne dagildi-gini ve orayi kirlettigini görmek, rizk bereketine isarettir.

Ýþ hayatýnda baþarýsýzlýða ve birtakým skandallara iþarettir. Kadýnlar için bu rüya, aþk hayatýnda sorunlara iþaret eder.
    BlueSash.NET 2001-2007