Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Çömlek
Toprak çömlek komþularýna hayrý dokunan cömert insana, Boþ ama temiz çömlek kazançlý ve iyi geçecek yolculuða yahut kadýna delalet eder. ( Ayrýca Bakýnýz; Çömlekçi, Çanak, Kab, Tabak,Tencere, Tava.)

Çömleðin içinde et varsa, güzel iþlere yorulur. Çömlekçi görmek, iyi bir mevkiye gelmek demektir.

Çömleðin içinde et varsa, güzel iþlere yorulur. Çömlekçi görmek, iyi bir mevkiye gelmek demektir.

Ýçi dolu çömlek, kimseye haber vermeden yapýlacak iþin çok kazanç getireceðine iþaret eder. Ayrýca çömlek sýr, gizlenmesi gereken esrarlý durumdur.

Çömlek, rizk ve geçimle ilgilidir. Rüyasinda bir çömlegi oldugunu görmek, malinin ve parasinin artacagina de-lildir. Bir çömlekte her hangi bir seyi sakladigini görmek, eline ge-çecek parayi tasarruf edecegine ve böylece siki, siki saklayacagina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada çömlek görmek, nimetlerini komsu ve insanlardan gizlemiyen adama isarettir. Eger çömlek bakirdan olursa fakir bir kadina. Bazen de is hususunda can sikacak derecede israr etmeye ve sirlari gizlemeye isarettir. Çömlek, bazi kere de dogum ve düsük yapan kadina, yolculuk ve hayvana isarettir.

Toprak çömlek komþularýna hayrý dokunan cömert insana, Boþ ama temiz çömlek kazançlý ve iyi geçecek yolculuða yahut kadýna delalet eder.
    BlueSash.NET 2001-2007