Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Çorba
Kiþinin sevdiði ve beðenerek yediði çorba bahtýn açýlmasýna, rýzýk yollarýnýn kolaylaþmasýna, Yazýn sýcak, kýþýn soðuk çorba içmek üzüntüye, Sýðýr etli çorpa hayýr ve iyilik ehli birine, Koyun etli çorba þeref ve izzetli hayata, Kuþ ettiyle biþirilen çorrba memuriyete yahut devletten gelecek ihsana, arzu ve isteðin yerine gelmesine delalet eder.

Rüyada çorba içmek maaþýnýzýn artacaðýna, kendi iþiniz varsa onun geliþeceðine iþarettir .

Rahat ve uyumlu bir hayatýnýz olacak demektir.Çorba içmek maaþýnýzýn zamlanacaðýna, kendi iþinizi yapýyorsanýz onun büyüyeceðine iþarettir.

Rahat ve mutlu bir hayatýnýz olacak.

Eðer temiz, güzel ise kýsmettir. Rengi kirli veya sarý ise hastalýða yorulur.

Rüyada çorba görmek, bugünlerde islerinizin çok karisik ve içinden çikilmaz bir halde olduguna delalet eder. Çorba içtiginizi görmek karisik bir is içinde oldugunuza, çorba-yi içerken üzerinize döktügünüzü görmek, çok kötü bir durumla karsilasacaginiza, çorba pisirdiginizi görmek, isleriniz hakkinda bazi kötü seyler düsündügünüze, baska birine çorba ikram ettigi-nizi görmek, baskalari tarafindan islerinizin karisildigina delalet eder.

Rahat ve uyumlu bir hayatýnýz olacak.
    BlueSash.NET© 2001-2007