Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Elence
 
Komik olaylar
 
Öðrenciye hitabe
 Okunma  739
 Ey haylaz öðrenci! Birinci vazifen,bütün birlerini kurtarmak,bütün öðretmenlere yalakalýk yapmaktýr.
Sýnýfta kalmamanýn yegane temeli budur. Bu temel senin en kýymetli hazinendir. Sýnýfta seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, diþi yada erkek, inekler çýkacaktýr. Bir gün sýnýfta kalacaðým diye endiþelenirsen, sýnýfta kalmamak için bütün kopya çeþitlerini deneyeceksin. Bu kopyalar arkadaþlarýnýn kaðýtlarý yada senin ufak yazýtlarýn olabilir. Kopya vermeyen yada ispiyoncu arkadaþlar, bu dünyada emsali görülmemiþ bir iþkenceye mahrum kalabilirler. Cebren ve hile ile týmarhaneye benzeyen sýnýfýn, bütün köþeleri zapt edilmiþ, bütün hocalar baþýnda dikilmiþ ve bütün inekler sýnýf dýþarý edilmiþ olabilir. Bütün bu eziklikler içinde bile, bütün hocalar çok psikopat bulunabilirler. Hatta bu manyaklar egolarýný tatmin etmek için birbirinden kazýk sorular sormuþ olabilirler.
Ey kopyacýnýn evladý!.. Ýþte bu ahval ve þerait içinde dahi vazifen,sýnav kaðýdýný doldurmaktýr.Muhtaç olduðun bilgi, cebindeki küçük kopyada mevcuttur!
Puan Ver
 Toplam Puan  55  Ortalama  5.50
Fkray Yazdr
kon Rehberi
Normal erik
Kfrl erik
Belalt erik
    BlueSash.NET 2001-2007