Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
Ak & Sevgi Yazlar

Kalp Kýrýklýðý


Kalp kýrýklýðýnýn ilk aþamasý, korkunç bir kýrgýnlýk hissi. Ama tamamen geçici ve iyileþmek için gerekli. Bununla daha kolay baþa çýkmak için aþaðýdaki adýmlarý takip edin.

1-ZAMANA ODAKLANIN
Duygusal kriz sýrasýnda ihtiyacýnýz olan, sizin için en iyi olan þeyi yapmayý öðrenmektir. Sizi harap eden bu durumla baþa çýkarken, zamaný durdurmak en saðlýklý yoldur. En sevdiðiniz müziði dinleyin hatta sesinin açýn, siz de söyleyin. Arabanýza binin, pencereyi açýn, rüzgarý yüzünüzde hissedin. Geçici bir süre de olsa hayata dair bir þeyler hissetmek, sizi endiþe ve üzüntülerinizden uzaklaþtýracaktýr.

2-ZAMANI KULLANIN
Ýliþkiniz bittiðinde, sürekli aklýnýz onunla meþgul olur. Bu gergin duyguyu idare etmek için zamanýnýzý daha verimli yapýlandýrmanýz gerekir. Gününüzü doldurun. Öðle yemeklerine gidin, dýþarý çýkýn, sinemaya hatta masaja zaman ayýrýn. Bu gibi durumlarda çalýþmak gerçekten çok yararlýdýr. Ýþ, kafanýzý daðýtmanýza yardýmcý olan bir terapi gibidir. Acýnýzý hafifleten, sizi oyalayan çeþitli faaliyetler, bu zor günlerle daha kolay baþa çýkmanýzý saðlar.

3-BU GÜNÜ DÜÞÜNÜN
Kendinizi bir anda tüm geleceði silinmiþ gibi bile hissedebilirsiniz. Kendinize bunun sadece bir ümitsizlik duygusu olduðunu ve gerçek olmadýðýný hatýrlatýn. Gelecek hakkýnda endiþelenmektense, bugün yaþamla ilgili korkularýnýzý yenmelisiniz. Gelecekte sizi yeni aþklar bekliyor olabilir.

4-GÜÇLÜ OLUN
Bu geçici ayýrýmda ayaklarýnýzýn üstünde durmayý öðrenmelisiniz. Duygusal güveninizi de yeniden yapýlandýrýn.

5-KENDÝNÝZÝ ÞIMARTIN
Terkedilmek, kalbine býçak saplanmak gibi bir duygudur. Diðer yaralar gibi, kalp yarasýnýn da iyi bakýma, þýmartýlmaya, iyileþmeye ihtiyacý vardýr. Kendinize zaman ve ilgi gösterin.

6-KENDÝNÝZE DESTEK ARAYIN
Bir aþký kaybeden insanýn, dertlerini paylaþacak insanlara ihtiyacý vardýr. Size destek olacak arkadaþlarýnýzla, ailenizle görüþün.

7-ÖÐÜTLER DÝNLEMEYÝN, SÝZ ANLATIN
Öðüt almak yerine sadece duygularýnýzý dinlemeleri için arkadaþlarýnýzý arayýn. Öðütler kendinizi kötü hissetmenize, hatta zayýf olduðunuz sinyalleri almanýza bile neden olabilir. Üstelik bu size daha çok acý bile verebilir. Kalp acýsý sadece sizin hatanýz deðil. En çok ihtiyacýnýz olan þeylerin destek, arkadaþlýk ve anlayýþ olduðunu unutmayýn.

8-DESTEK GRUPLARINA KATILIN
Sizinle ayný þeyleri yaþamýþ insanlarla tecrübelerinizi paylaþmak iyi gelecektir. Hatta internet üzerinden bile böyle gruplara katýlabilirsiniz.

9-GÜNLÜK TUTUN
Kendinizi pozitif düþünceye odaklanmýþ olarak tutmak ve bu acý dolu zamaný bir tecrübeye dönüþtürme yolunda ki kararlarýnýzý desteklemek için günlük tutun.

10-DANIÞMAN ARAYIN
Çok gerekli görürseniz psikolojik danýþmanlardan destek almaktan çekinmeyin. Sizin için iyi bir terapi olabilir. Kendinizi daha iyi hissetmenize yardýmcý olabilir.

Bu yaz 70268 kez okundu.

 | nceki Fkra
ask-sevgi | Sonraki Fkra
Yazy Yazdr
    BlueSash.NET 2001-2007