Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
Ak & Sevgi Yazlar

Flört Nerde Ne Zaman Nasýl Yapýlýr?


Onunla harika bir takýmsýnýz. Uzun zamandýr birlikte çalýþtýðýnýz iþ arkadaþýnýzla aranýzda bir elektriklenme oluþmaya baþladý. Bu durumda en doðru davranýþ hangisi? Bu elektriðin önüne geçmeye çalýþmak mý, yoksa herþeyi oluruna býrak mý?

Yetenekleriniz, çalýþma tarzýnýz, iþ anlayýþýnýz, ilgi alanlarýnýz o kadar benziyor ki... Bu da sizi birbirinize yaklaþtýrýyor. Fazla mesailer, ortak projeler ve tabii ki ortak baþarýlarýn kutlanmasý... Kendinizi ona her geçen gün biraz daha yakýn hissediyor ve ondan da ayný sinyalleri alýyorsunuz. Yani toplantýlar, fotokopi makinesi ve dosyalar arasýnda bir aþk doðmak üzere. Bu düþünce bir yandan sizi heyecanlandýrýrken bir yandan da kafanýzda soru iþaretleri oluþturuyor: Acaba iþ arkadaþýnýzla flört etmeniz ne kadar doðru?

Kalbinizi deðil hareketlerinizi kontrol edin
Ýçiniz rahat olsun, çünkü yalnýz deðilsiniz. Zamanýnýn büyük bir bölümünü iþyerinde geçiren bir sürü kadýn bu tarz flörtler, hatta duygusal iliþkiler yaþýyor. Ancak bu kadýnlardan sadece aklýný kullanýp temkinli davrananlar her þeyi bir arada yürütmeyi baþarýrken diðerleri dedikodulara malzeme oluyor. Hatta bu yüzden iþlerini kaybetme tehlikesiyle karþý karþýya kalýyorlar. Oysa birçok uzman iþyerinde flörtün son derece doðal ve hatta avantajlý olduðunu söylüyor. Onlara göre normal bir iliþkide aylar süren birbirini tanýma devresi iþyerindeki bir iliþkide çok daha kýsalýyor. Öyle ya, günün tamamýný ve bazen geceyi de birlikte geçirdiðiniz bir insanýn her yönünü keþfedebilir; Zor durumlarda nasýl tepki verdiðini, olaylara ve insanlara nasýl yaklaþtýðýný, hayata bakýþ açýþýný çok daha iyi analiz edebilirsiniz. Duygusal bir iliþkide karþýnýzdaki erkek sizi etkilemek için kendisi hakkýndaki pek çok olumsuz ayrýntýyý saklayabilir, ama iþ ortamýnda hemen hemen her aný birlikte geçirdiðiniz bir erkeðin böyle bir þansý yok. Peki iki kiþi arasýnda oluþan bu elektriðin kaynaðý ne?

Ýþle aþk karýþýrsa
Psikologlara göre iþ ortamýnda beraber çalýþmak insanlar arasýndaki birbirine ait olma duygusunu artýrýyor ve bu duygusal yükseliþ kolayca baþka yönlere kayabiliyor. Zamaný paylaþmak bir süre sonra hayatý paylaþmak haline geliyor ve bu his insanlarý birbirine doðru çekiyor. Bu noktadaki tek soru iþareti bu çekim karþýsýnda ne yapýlacaðý! Püf nokta ise dengeli ve soðukkanlý davranmak, iþyerinin ciddiyetine yakýþmayacak tavýrlar sergilememek... iþ arkadaþýnýza ilgi duyduðunuz için paniðe ya da vicdan azabýna kapýlmanýz gerekmiyor. Tek yapmanýz gereken iþle özel hayatý birbirine karýþtýrmamak ve yakýnlaþmanýzý büronun dýþýna taþýmak... Böylelikle hem çok güzel bir iliþkiye ilk adýmý atabilirsiniz, hem de iþyerinde baþýnýz aðrýmaz.

Bunlarý yapmayýn;
* Ne kadar yakýn olursanýz olun diðer çalýþma arkadaþlarýnýza en azýndan baþlangýçta tek kelime bile söylemeyin. Sorulursa da inkar edin. Unutmayýn ki sükut her zaman altýndýr, iliþkiniz ciddileþirse her þeyi açýk açýk anlatýrsýnýz.

* Öpücüklerin, davetkar hareketlerin, hele de seksin iþyerinde asla yeri yok. Kendinizi kontrol edin, kimseyi zor durumda býrakmayýn.

* Flört ettiðiniz kiþi sizden daha iyi bir mevkideyse bu durumu terfi etmek için bir araç gibi görmeyin.

* Þirket sýrlarý iliþkilerde de sýr olarak kalmalýdýr. Ondan bu sýrlarý size açýklamasýný istemeyin.

* Aranýzda anlaþmazlýk çýkarsa asla diðerlerinin gözü önünde tartýþmaya kalkmayýn.

* Ýliþkiniz sona ererse sakýn ona karþý tavýr almayýn ve dostluðunuzu, en azýndan iþ ortaklýðýnýzý sürdürmeye çalýþýn

Bu yaz 265485 kez okundu.

 | nceki Fkra
ask-sevgi | Sonraki Fkra
Yazy Yazdr
    BlueSash.NET 2001-2007