Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 
Rüyanýn Yorumlanmasý

Ayný rüya farklý zaman ve yerlerde görülürse, bunun yorumu da farklý olur. Bazen ayný rüyayý deðiþik insanlarda görebilir, ancak her insanýn ruhu ve manevi dünyayý anlayýþý, yaþamý farklýdýr. Bundan dolayý da yorumu özünden bir þey kaybetmese bile yorumu ve yansýmasý farklý olur. Zaman zaman baþkalarý ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir baþka bir baþka yakýnýmýzý ilgilendirebilir.
Rüyalarý yorumlarken tarafsýz olmak, duygulara kapýlmamak, karamsarlaþmamak gerekir. Bu arada rüyada sadece bir þekil veya olayý deðil, her þeyi birlikte yorumlamalýdýr. Rüyadaki renkler de büyük önem taþýr.


Rüyada görülen bazý insanlar tanýdýksa, adlarýna da dikkat edilmelidir. Bu adlarýn anlamlarý da yaklaþan bir durumu haber verebilir.

Örneðin derdi, sýkýntýsý olan biri rüyasýnda adý Necati olan birini görürse sevinmelidir. Çünkü Necati "kurtuluþ" anlamýna gelmektedir. Bu durumda rüyayý gören dertten, sýkýntýdan kurtulacaktýr. Rüyalarý tarafsýzca yorumlamalý ve ayrýntýlarý da deðerlendirmelisiniz.

Bu yazý 1430599 kez okundu.

 | Önceki Yazý
ruya | Sonraki Yazý
Yazýyý Yazdýr
    BlueSash.NET© 2001-2007