Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadnca
  liki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Sa
  Salk
  Yaam
  Anne ocuk
 
Salk
Kadnca
 
> 'Az ama iyotlu tuz kullanalým'
Puan Ver
 Toplam Puan  1  Ortalama  1.00
Yazdr


Saðlýk Bakanlýðý koordinatörlüðünde UNICEF'in iþbirliðiyle, iyotlu tuz kullanýmýnýn önemine dikkat çekmek için ''Az Ama Ýyotlu Tuz Kullanalým'' kampanyasý baþlatýlýyor.

Saðlýk Bakanlýðýndan yapýlan yazýlý açýklamaya göre, Bakanlýk, iyot yetersizliði hastalýklarýnýn önüne geçebilmek amacýyla yemeklerde ve sofralarda iyotlu tuz kullanýmýnýn önemine dikkati çekmek için yarýndan itibaren kampanya baþlatýlacak.

Ana ve Çocuk Saðlýðý Genel Müdürlüðü (AÇSAP) koordinatörlüðünde UNICEF'in iþbirliðiyle yürütülecek kampanya yoluyla, büyüme ve geliþme çaðýnýn yaný sýra yetiþkinlik döneminde de iyodun beyin ve vücut için önemi konusunda kamuoyunda farkýndalýk yaratýlmasý hedefleniyor.

Saðlýk Bakanlýðý AÇSAP Genel Müdürü Rýfat Köse ve UNICEF Türkiye Temsilcisi Dr. Ayman Abulaban tarafýndan yarýn akþam verilecek iftar yemeði davetinde, kampanya hakkýnda öðretim üyelerinin de katýlýmýyla ayrýntýlý açýklama yapýlacak.

    BlueSash.NET 2001-2007