Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Kadnca
  liki
  Kariyer
  Magazin
  Makyaj
  Moda
  Pratik Bilgiler
  Sa
  Salk
  Yaam
  Anne ocuk
 
A-Z Diyetler
Kadnca
 
> Ünlülerin Diyeti
Bir diyet hayal ediyorum gözlerim kapalý... Öðün sayým artýyor, kimse ‘o kadar yeme’ demiyor ancak kilo verdiriyor. Ýþte hayalleri süsleyen, haftada ‘en az’ 1 kilo verdiren diyet... Bu diyet pek çok sanatçýnýn, son günlerde de Hülya Avþar’ýn gözdesi...
Puan Ver
 Toplam Puan  2  Ortalama  2.00
Yazdr

Bir diyet hayal ediyorum gözlerim kapalý... Öðün sayým artýyor, kimse ‘o kadar yeme’ demiyor ancak kilo verdiriyor. Ýþte hayalleri süsleyen, haftada ‘en az’ 1 kilo verdiren diyet... Bu diyet pek çok sanatçýnýn, son günlerde de Hülya Avþar’ýn gözdesi...

6 öðün yemek yiyerek haftada 1 kilo
Nurseli Ýdiz’e 20 kilo verdiren, þimdilerde de Hülya Avþar ile Sibel Can’a diyet programý uygulayan Doktor Haluk Saçaklý, haftada 1 kilo vermeyi garanti ediyor. Hem de Saçaklý, "sýk yediren" 3 ara, 3 ana öðünden oluþan bir diyet mönüsü sunuyor.

Yavaþ ancak kalýcý kilo verdiren bu rejimle Hülya Avþar, 2 haftada 2 kilo vermiþ. Saçaklý, 3 hafta önce Can’ý da diyet programýna aldýðýný, Deniz Seki ve Reyhan Karaca’nýn da programa dahil edildiðini kaydetti. Ýþte Hülya Avþar’ýn uyguladýðý, asla aç býrakmayan diyetin programý:

Sabah: Kalkar kalkmaz bir bardak su, bir porsiyon meyve, ardýndan kahvaltý.
Kahvaltýda 2-3 dilim ekmek veya 2 yemek kaþýðý sade mýsýr gevreði ya da yulaf ezmesi. Yanýnda yaðsýz peynir grubundan 1-2 dilim light dil, lor veya kaþar. Birer adet söðüþ domates veya salatalýk, 4 adet yaðsýz yeþil ya da siyah zeytin, açýk veya limonlu çay.

Ara öðün: 11.00’de bir porsiyon meyve (200 gram ince dilim kavun, karpuz, kiraz veya kayýsý), 2 adet grissini.

Öðlen: 12.00-15.00 arasýnda yenecek ana öðünde 4 adet yaðsýz köfte veya 120 gram yaðsýz tavuk ya da 120 gram balýk. Yanýnda 1 tatlý kaþýðý zeytinyaðlý mevsim salatasý, 1 dilim kepek ekmeði, isteðe baðlý 1 su bardaðý diyet yoðurt.

Saat 16.00: Bu ara öðünde yine 1 porsiyon meyve ve 2 grissini.

Akþam: 18.00-20.00 saatleri arasý 4 kaþýk zeytinyaðý ile piþirilen bol limonlu sebze yemeði, yanýnda 1.5 su bardaðý makarna ya da pilav, üzerine diyet yoðurt, mantar veya domates sosu.

22.00: Bu saatteki son ara öðünde bir porsiyon meyve ve yatarken mutlaka su.

Egzersiz programý
• Nurseli Ýdiz diyetinde haftada en az 3-5 kere egzersiz yapýlacak ve bu çalýþmalardan önce ýlýk su içilecek.
• Doðada yürüyüþler 30 dakikadan baþlayýp 60 dakikaya çýkarýlacak.
• Hiçbir zaman nefes nefese kalýnacak egzersiz yapýlmayacak. (Tempolu bir yürüyüþ daha çok yað yaktýrýr. Doða yürüyüþüne alternatif yürüyüþ bandý olabilir.)
• 30 dakikalýk yürüyüþten sonra karýn, kalça, sýrt egzersizleri ve lokal çalýþmalar yapýlabilir.
    BlueSash.NET 2001-2007