Kategorilendirilmemiþ fýkralar
Bisikletli Meksikalý
Bisikletli Meksikalý

Meksikalýnýn biri bisikletle Amerika'dan ülkesine dönüyormuþ. Elinde bir torba, aðýr aðýr sýnýr kapýsýna gelmiþ. Kapýdaki görevli, Meksikalýnýn elindeki torbadan þüphelenmiþ ve aramak istemiþ. Torbayý açýnca kum dolu olduðunu görmüþ. Araþtýrmýþ karýþtýrmýþ ama kumdan baþka bir þeye rastlayamamýþ ve Meksikalýnýn geçmesine izin vermek zorunda kalmýþ.

Aradan iki hafta geçmeden ayný Meksikalý yine bisikletle ve elinde bir torbayla ayný sýnýr kapýsýndan geçmek istemiþ. Ayný görevli yine torbadan þüphelenip aramýþ ve yine kumdan baþka bir þey bulamamýþ.

Bu böyle 5, 10 kere tekrarlamýþ. Her seferinde ayný þekilde geçen bu adamda hiç bir þey bulamamak görevliyi çýldýrtýyormuþ ama yapabileceði bir þey de yokmuþ. 1 yýl sonra görevli bir barda içki içerken, sýnýrda arayýp durduðu Meksikalýnýn da ayný barda olduðunu görmüþ. Hemen yanýna gitmiþ ve:
- Artýk sana bir þey yapamam. Çok iyi biliyorum ki sýnýrdan bir þey kaçýrýyordun. 1 yýldýr içim içimi yiyor, lütfen bana ne kaçýrdýðýný söyle, demiþ. Meksikalý kafasýný hafifçe çevirip umarsýzca mýrýldanmýþ:
- Bisiklet.





www.bluesash.net