Astroloji

Göz Renginize Göre Göz Falýnýz

Mavi gözlüler :
Duraðan olmayý sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneðine sahip, pozitif, eli açýk kiþiler. En büyük kusurlarý gerçeði görmekte zorlanýp hayalperest oluþlarý. Peki ya diðer gözler ne diyor?


Yeþil gözlüler :
Sevdiklerini kýrmayan bir yapýya sahip olan yeþil gözlüler, çok sinirli olmalarýna karþýn, bastýrabilmeyi baþaran ve kýrýcý olmamaya özen gösteren kiþiler. Duygularýný, kontrol altýna almayý baþarabiliyorlar.


Ela gözlüler :
Ela gözlü insanlarýn, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuþak baþlý ve anlayýþlý olan ela gözlüler, gururlarýna aþýrý düþkünler ve gururlarý incindiðinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.


Siyah gözlüler :
Olaylar karþýsýnda çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapýlarýyla bu olumsuzluðu her zaman yaþýyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlýðý çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.


Kahverengi gözlüler :
Her ortamda özel hayatlarýna ait detaylarý anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanlarý dünyaya kapalý gözle bakmalarý. Çoðu kez hayal kýrýklýðý yaþayabiliyorlar..

www.bluesash.net