Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 Astroloji
Göz Renginize Göre Göz Falýnýz

Mavi gözlüler :
Duraðan olmayý sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneðine sahip, pozitif, eli açýk kiþiler. En büyük kusurlarý gerçeði görmekte zorlanýp hayalperest oluþlarý. Peki ya diðer gözler ne diyor?


Yeþil gözlüler :
Sevdiklerini kýrmayan bir yapýya sahip olan yeþil gözlüler, çok sinirli olmalarýna karþýn, bastýrabilmeyi baþaran ve kýrýcý olmamaya özen gösteren kiþiler. Duygularýný, kontrol altýna almayý baþarabiliyorlar.


Ela gözlüler :
Ela gözlü insanlarýn, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuþak baþlý ve anlayýþlý olan ela gözlüler, gururlarýna aþýrý düþkünler ve gururlarý incindiðinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.


Siyah gözlüler :
Olaylar karþýsýnda çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapýlarýyla bu olumsuzluðu her zaman yaþýyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlýðý çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.


Kahverengi gözlüler :
Her ortamda özel hayatlarýna ait detaylarý anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanlarý dünyaya kapalý gözle bakmalarý. Çoðu kez hayal kýrýklýðý yaþayabiliyorlar..

Bu yazý 794993 kez okundu.

 | Önceki Yazý
astroloji | Sonraki Yazý
Yazýyý Yazdýr
    BlueSash.NET© 2001-2007